Sikeresen zárult a MOSZ akkreditált továbbképzése
Óriási érdeklődéssel zárult a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége által rendezett "Személyi jogtól a gazdaságos gyógyszertár működtetésig" továbbképzésünk.

Köszönjük előadóinknak, hallgatóinknak, hogy megtiszteltek bennünket részvételükkel, kérdéseikkel aktívan hozzájárultak a mai nap sikeréhez.

Külön öröm számunkra, hogy mind a négy Gyógyszerésztudományi kar IV-V. évfolyamos hallgatói is követték programunkat, betekintést nyerve a gyakorló gyógyszerészek világába.

Dr. El Koulali Zakariás országos tiszti főgyógyszerész úr gyakorlati példákon keresztül mutatta be a személyi jogos gyógyszerészek feladatait, kötelességeit, valamint azt, hogy az OGYÉI hogyan tud segíteni a személyi jogra pályázóknak, a gyógyszertárat vezető kollégáknak.

A nap további részében részletesen tárgyaltuk a személyi jog vonatkozásait szakmai, jogi, gazdasági, munkajogi, könyvvizsgálói szempontból.

Betekintést kaptunk a pályázati és banki lehetőségekről, hitelkonstrukciókról.

Délután színes képet kaphattunk a gazdálkodási alapokról, a kispatikákban, vidéki patikákban rejlő lehetőségekben és a marketing alaptörvényeiről.

Bízunk benne, hogy olyan információkkal gazdagodtak, mely előreviszi szakmai önmegvalósításukat!

Forrás: MOSZ Info
Kelt: 2021-01-23

Kapcsolódó cikkek: