EESZT Hibaelhárító kisokos gyógyszertáraknak

Tisztelt Kolléga!

Az EESZT Fenntartási és Üzemeltetési Főosztálya gyógyszerész szakértők és gyakorló szakemberek közreműködésével egy, az EESZT használatát támogató kiadványt készített a gyógyszertárak számára.

A tájékoztató célja az expediálási folyamatban esetlegesen fellépő megakadások gyors és hatékony megoldása, a biztonságos és gördülékeny betegellátás fenntartása.

A színes vagy fekete-fehér változatban is kinyomtatható kiadvány akár A4-es, akár méretre vágott, közel A5-ös formátumban is használható – tartalmazza az eSzemélyi igazolvánnyal történő belépéssel, az Internettel valamint az EESZT-vel kapcsolatos hibaüzeneteket, gyakori tapasztalatokat és kínál azokra megoldásokat. Az egyes témákat megkülönböztető oldalszínek és ikonok segítik a felhasználót az információ gyorsabb megtalálásában.

Javasoljuk a „Hibaelhárító kisokos" gyógyszerkiadó ablakokba történő kihelyezését, hogy az ott dolgozó kollégák számára mindig elérhető legyen.

További kérdéseik megválaszolásában az EESZT Kontakt Centerének munkatársai továbbra is készséggel állnak rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 920 1050
email: helpdesk.eeszt@aeek.hu

EESZT Fenntartási és Üzemeltetési Főosztály

EESZT Hibaelhárító kisokos

EESZT edukációs videó

Forrás: EESZT
Kelt: 2020-11-06