Új elnökséget választott a Házi Gyermekorvosok Egyesülete
Egész napos online közgyűléssel egybekötött szakmapolitikai fórumot tartott szombaton a Házi Gyermekorvosok Egyesülete. A délelőtti órákban az egyesület megválasztotta új vezetőségét, a délutáni fórumon pedig az ellátórendszert, az alapellátást valamint a gyermekgyógyászatot érintő lehetséges változásokról, kérdésekről tartottak kerekasztal-beszélgetést – írja a Weborvos.hu.

A HGYE 1200 tagját képviselő küldöttek és megyei összekötők ma megválasztottak az egyesület új vezetőségét, így november 21-től dr. Havasi Katalin PhD tölti be a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöki pozícióját, illetve a szavazók az új vezetőségben fiatal házi gyermekorvosoknak is bizalmat szavaztak a következő négy évre.

A mai naptól regnáló, tizenegy tagú vezetőség tagjai: dr. Havasi Katalin (elnök), dr. Kovács Ákos és dr. Losonczi László, (alelnökök) dr. Altorjai Péter, dr. Fábián Dóra, dr. Győri Blanka, dr. Kántor Irén, dr. Muzsay Géza, dr. Onozó Beáta, dr. Pátri László, dr. Sutka Melinda (vezetőségi tagok) – közölte a Weborvos.hu.

Forrás: weborvos.hu
Kelt: 2020-11-23