Megvan a rehabilitációs intézet új főigazgatója
Flóris Istvánt, az intézet új vezetőjét hétfőn reggel nyolckor állománygyűlésen mutatják be a dolgozóknak – értesült a Népszava.

Flóris István személyében új főigazgatója van hétfőtől az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetnek (OORI) – értesült a Népszava. Az intézet új vezetőjét hétfőn reggel nyolckor állománygyűlésen mutatják be a dolgozóknak. Flóris István traumatológus és a közelmúltig a Péterfy Kórház és Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet igazgatójaként dolgozott.

Mint emlékezetes: az OORI előző főigazgatóját, Cserháti Pétert azért állította fel húsvétvasárnap Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője a székéből, mert úgy látta, hogy nem teljesíti elég tempósan az ágykiürítésre vonatkozó utasítását. Április közepe óta Kovács Gábor, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet főigazgatója irányította megbízott főigazgatóként az intézetet. Őt azonban július elsejétől nyugdíjazták, saját intézetében a Korányiban a főigazgatói teendőket azóta Bogos Krisztina, az intézmény orvosigazgatója látja el – írta a lap.

Forrás: nepszava.hu
Kelt: 2020-07-06