Új gyártósorral bővült a tiszavasvári gyógyszeripari berendezéseket gyártó üzem
Az 1991-ben megalapított cég ma már közel 140 főt foglalkoztat Tiszavasváriban, többek között olyan megrendelőknek dolgoznak, mint az Egis, a Richter, a Béres vagy a Teva.

A tiszavasvári székhelyű, gyógyszer- és vegyipari berendezések gyártásával, fejlesztésével, telepítésével és karbantartásával foglalkozó Quick 2000 Kft. telephelyén befejeződött egy kapacitásbővítő beruházás, melynek részeként megépült egy új gyártócsarnok, kibővült a raktárépület, valamint vadonatúj munkagépeket (élhajlító-berendezés, híddaru és targonca) is vásárolt az 1991-ben alakult családi vállalkozás. A Quick 2000 Kft. olyan tradicionális nagyvállalatokkal áll üzleti kapcsolatban, mint az Egis, a Richter Gedeon, a Béres vagy a Teva – írja a Szabolcs Online megyei hírportál.

Az 510 millió forint összértékű kapacitásbővítő beruházás átadóünnepségét péntek délelőtt tartották a vállalkozás telephelyén, a rendezvényen jelen volt Rákossy Balázs is. Az európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár köszöntőjében kiemelte: nagy öröm, hogy a több évtized alatt a településen felhalmozódott, a vegyiparral és a gyógyszeriparral összefüggő szaktudás nem veszett kárba a 90-es években. – A Quick 2000 Kft. az 1991-es megalapítása óta folyamatosan fejlődik és mára eljutott arra a szintre, hogy közel 140 embert foglalkoztat – mondta Rákossy Balázs államtitkár.

A Quick 2000 Kft. kapacitásbővítő beruházásának pénteki ünnepségén a vendégeket először a házigazda, a tiszavasvári székhelyű cég ügyvezetője, Nagy Bálint köszöntötte, aki röviden bemutatta a gyógyszer- és vegyipari berendezések gyártásával, fejlesztésével, telepítésével és karbantartásával foglalkozó vállalkozás profilját és történetét. Előadásában elhangzott: a Quick 2000 Kft. 1991-ben alakult meg, mindössze két dolgozóval, a fejlődés azóta töretlen, a munkavállalói létszám folyamatosan bővül, jelenleg közel 140 alkalmazottat foglalkoztatnak. A gyártóterület 1800 négyzetméteres, a vállalkozás pedig olyan nagyvállalatokkal dolgozik együtt, mint az Egis, a Richter, a Béres vagy a Teva.

Forrás: szon.hu
Kelt: 2020-02-10