„Új lendület közös akarattal”

Gyógyszertár-működtetés 2020.
XXV. Jubileumi Konferencia

Kibővült programmal

Tisztelt Kolléganők és Kolléga Urak!

Tanulságos esztendőt tudhatunk magunk mögött. A gyógyszerellátás területén bevezetésre kerülő változások, a gyógyszerbiztonságot segítő új információtechnikai elemek, nem kis energiát igényeltek a gyógyszerész kartól. Ugyanakkor nem történt érdemi előrelépés sem a humán, sem a gazdasági erőforrások, sem az ügyeleti szolgálat, sem a gyógyszertár-működtetés egyes nem életszerű szakmai szabályozása, sem a generációváltás terén.

A szakma részéről a gyógyszerellátás problémáit elemző és azokat módosító javaslatok rendre eljutottak a döntéshozókhoz. Az egészségügyi ellátó rendszer progresszív szintjein jelentkező súlyos problémákra fókuszáló döntéshozó akceptálta ugyan felvetéseinket, de az intézkedések még váratnak magukra.

Ebben a környezetben hívjuk tanácskozásra a gyógyszerészeket az immár 25. jubileumát tartó tavaszi konferenciára, Balatonalmádiba. Meggyőződésünk, hogy a vázolt kérdések áttekintése, a közösségi álláspontok kialakítása és azok határozott megjelenítése megteremti a változtatás, a megújítás feltételeit. A korábbi értesítéshez képest a péntek délelőtti szakmai továbbképzéssel bővült a rendezvény programja. Így a konferencia 18 kreditpontja mellett további 16 pont megszerzésére nyílik lehetőség.

Beírtad már a naptáradba, hogy március 06-08. között Balatonalmádiban leszel?

A Szövetség titkárságára telepített szervező gárda tagjai nem változtak. Fábik Ramóna (+36 30 869 3778), Kiss Ivett (+36 30 285 7960) és Antal Lajos (+36 30 611 4048) készséggel állnak a programokon való részvétel kérdéseiben az Önök rendelkezésére.

Találkozzunk 2020. március 06-08. között Balatonalmádiban a Hunguest Hotel BÁL Resort összes helyszínén, a Gyógyszertár-működtetés XXV. Jubileumi Konferenciája rendezvényein!

Program

Jelentkezési lap

Magángyógyszerészek Országos Szövetsége

Forrás: MOSZ Info
Kelt: 2020-01-17