Felhívás: Gyógyszertár-működtetés 2020. Konferencia

„Új lendület közös akarattal”

Gyógyszertár-működtetés 2020.
XXV. Jubileumi Konferencia

Tisztelt Kollégánk, Partnerünk!

Örömmel tájékoztatjuk Önt arról, hogy készülünk a 2020. évi tavaszi, immár XXV. Gyógyszertár-működtetés konferenciára. A rendezvénynek ezúttal is - a korábban már jól vizsgázott - Hunguest Hotel BÁL Resort összes helyiségei adnak otthont, 2020. március 6–8. között Balatonalmádiban. Az akkreditált szabadon választható program 18 pontot ér.

Jövőjét meghatározó időszakát éli a hazai gyógyszerészet. Az ellátáshoz való hozzáférés, a gyógyszerbiztonság, valamint a fenntartható finanszírozás körében az utóbbi években kialakult tendenciák nem adnak garanciát az egészségügyi ellátó rendszer e fontos elemének megkívánt magas minősége stabil fenntartására, szakmai célkitűzéseink teljesítésére.

- Egészségügyi szolgáltatás - Biztonság - Forrásallokáció
- EESZT
- Szerializáció
- Gyógyszertár-működtetés: feltételek és követelmények
- Jogi,- adó-, és számviteli kérdések

Ezekben a kérdésekben tanúsított felvetések arra utalnak, hogy a megbeszélni kívánt tématerületek vonzónak ígérkeznek kollégáink számára. Minden érdeklődőt várunk!

A Szövetség titkárságára telepített szervező gárda tagjai nem változtak. Fábik Ramóna (06 30 869 3778), Kiss Ivett (06 30 285 7960) és Antal Lajos készséggel állnak a programokon való részvétel kérdéseiben az Önök rendelkezésére.

Találkozzunk 2020. március 06-08. között Balatonalmádiban a Hunguest Hotel BÁL Resort összes helyszínén, a Gyógyszertár-működtetés XXV. Jubileumi Konferenciája rendezvényein!

Köszönjük, hogy jelenlétével, közreműködésével részt vesz a hazai gyógyszerellátás fejlesztésében!

Magángyógyszerészek Országos Szövetsége

Letölthető jelentkezési lap

Forrás: MOSZ Info
Kelt: 2019-12-17