Ha október, akkor GYOK
2019. október 17-20.
Hotel Club Tihany****

Tisztelt Kolleganő!
Tisztelt Kollega Úr!

Örömmel tájékoztatjuk arról, hogy 2019-ban is megrendezésre kerül az immár hagyományos őszi gyógyszerésztalálkozó, ebben az évben a Gyógyszerészek XXIX. Országos Kongresszusa.

A tavasszal Galyatetőn elkezdett közös gondolkodásra invitálunk minden kedves kollégánkat. Akkor a „Záródokumentum”-ban rögzített megállapítások szélesebb körben és tágabb kontextusban való megbeszélését tervezzük, ismét a Balaton partján, ezúttal a Club-Tihany üdülőkomplexumban.

Tény, hogy a gyógyszerellátás területén a közelmúltban bekövetkezett változások, az e-egészségüggyel és a szerializációval összefüggő kérdések, a gyógyszerbiztonság adminisztratív követelményrendszere, az adherencia programok kialakítása, mind jelentős hatással vannak a gyógyszerellátás szakmai és gazdasági környezetére.

Tény az is, hogy nagyobb figyelmet kell fordítanunk a gyógyszerészet feladatainak és lehetőségeinek széleskörű megismertetésére, valamint a kognitív szolgáltatások fejlesztésére és az egészségügyi ellátó rendszer más szereplőivel való deklarált együttműködésére egyaránt.

Kritikus ponthoz érkezett a gyógyszertár-működtetés forrásteremtő képessége, ami többek között veszélyezteti a humánerőforrás utánpótlás, a praxisközösséget építő szakmai terveink megvalósításának lehetőségét. Mindezek a tényezők alapjaiban befolyásolják a generációváltás realitását.

Ebben az évben néhány jól definiált témában a közös gondolkodásra, és a személyes találkozásokon alapuló párbeszédre fókuszáljuk a programot. Tágas, kényelmes, igényesen kialakított kiállító csarnok és kiszolgáló helyiségek állnak a résztvevők rendelkezésére. Az előadások időbeosztása, a hosszú szünetek és a kiegészítő programok, mind a konzultációk és a kapcsolatteremtés lehetőségét kínálják. A kongresszus pénteki napjának délutánja kizárólag a kiállítói megbeszélésekre van fenntartva.

Első alkalommal teremtünk lehetőséget a gyógyszeripar-és kereskedelem meghatározó szereplői számára, hogy a rendezvény ideje alatt, elkülönítve, de mégis a rendezvénnyel parallel Pharma Training keretében, az általuk kiválasztott gyógyszerészek részére, saját tematikával továbbképzést tartsanak.

A Hotel Club Tihany ideális helyszín a kikapcsolódásra is. Természeti, kulturális és technikai adottságai számos lehetőséget hordoznak. Magas színvonalon szervezhetők családi, gyermekes, baráti és közösségi programok egyaránt.

A Szövetség titkárságára telepített szervező gárda tagjai, Fábik Ramóna (06 30 869 3778), Kiss Ivett (06 30 285 7960) és Antal Lajos évtizedes távlatban jó ismerősökként állnak a programokon való részvétel kérdéseiben az Önök rendelkezésére.

Találkozzunk 2019. október 17-20. között
a Gyógyszerészek XXIX. Országos Kongresszusán,
(akkreditált továbbképző rendezvény (24 pont)
a Hotel Club Tihany**** helyszínein!
(8237 Tihany, Rév u. 3.)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Magángyógyszerészek Országos Szövetsége

Program tervezet - Jelentkezési lap

Forrás: MOSZ Info
Kelt: 2019-05-31