A MOSZ "Adventi továbbképzése"
2018. december 7-9. Sopron

A Mikulás mindig Sopronba érkezik

Akárhonnan is nézzük, a Gyógyszertári Menedzsment képzés meghonosítása Magyarországon Simon Kis Gábor nevéhez fűződik. 1993 kora tavaszán kopogtattam be (pipafüsttel erősen konzervált) irodájába segítséget kérni. Még abban az évben elindult a képzés (Training Program of Management of Private Pharmacies), ami évtizedeken át segítette a gyógyszerészeket az eligazodásban. Új ismereteket, majd a három éves stúdium után száznál is többünknek közgazdasági szakdiplomát adott. Ezzel párhuzamosan évi 8-10 alkalommal az ország különböző pontjain konferenciás továbbképzéseken nyílt lehetőség a muníció széles körben való bemutatására és konzultációra egyaránt.

Ebben a gondolatkörben fogant a soproni székhelyű „Ádventi Továbbképző Konferencia” igénye. „A gyógyszerészek ereje egyrészt a hatalmas szürkeállomány kapacitásukban rejlik, másrészt abban, hogy még ma is képesek önkéntes vállalásokra, továbbá alkalmasak különböző, szétszórtan élő embereket és szervezeteket gyorsan, rugalmasan szervezni.”- mondta ezt SKG 2009. december 04-én Sopronban, az első Adventi konferencián. Éppen tíz esztendeje.

Ezt a hagyományt folytatjuk 2018-ban, amikor Sopronba invitáljuk a gyógyszerészeket. Az akkreditált tematikus továbbképzés mellett gyönyörű természeti környezet, a főtéri Karácsonyi Jászol, és igen figyelemreméltó kiegészítő programok, baráti beszélgetések várják a résztvevőket. A rendezvényt a hozzátartozók és olykor kicsi és nagy gyermekeink is odaadó élvezettel látogatják. Legyen ez így most is.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szakmai és fakultatív program - Jelentkezési lap

Forrás: MOSZ Info
Kelt: 2018-11-06