Új igazgató a Róbert Károly Magánkórház élén
Szeptembertől Dr. Schiszler István, a GYEMSZI korábbi térségi igazgatója, valamint a Duna Medical Center operatív igazgatója vezeti a kórházat – írja a Weborvos.hu.

A lap a társaság közleményére hivatkozva azt írja: a MedAlliance Holding, mint a Róbert Károly Magánkórház új tulajdonosa átalakította a társaság vezetési szerkezetét, és a korábbi rendszer helyett a gyorsabb döntéshozatalt segítő vezérigazgatói irányítási rendszer mellett döntött. A korábbi menedzsment 2018.07.19-én történt felmentését követően, 2018.09.01-től a Róbert Károly Magánkórház új vezérigazgatója dr. Schiszler István, a Duna Medical Center korábbi ügyvezető-, jelenlegi operatív igazgatója.

Schiszler 1995-ben végzett a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 2002 és 2005 között a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett MBA fokozatot. Dolgozott az állami szektorban az Informatikai Kormánybiztosságon, az OEP-nél több funkcióban, többek között főigazgató-helyettesként, kipróbálta magát a GYEMSZI térségi igazgatójaként, illetve az EMMI Egészségügyi Államtitkárság Informatikai Iroda Programvezetőjeként. A magánszektorban tevékenykedett mint a Telki Magánkórház igazgató helyettese, az elmúlt három évben a Duna Medical Center ügyvezető igazgatójaként, illetve az utóbbi hónapokban operatív igazgatójaként dolgozott – idézi fel a cikk.

Forrás: Weborvos.hu
Kelt: 2018-08-02