Kedvenc Patikám 2018 Kampány
A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, a Roche Magyarország Kft. támogatásával – nyolcadik alkalommal tette közzé felhívását a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére.

A sajtótájékoztató résztvevői, a kampány szakmai bizottságának tagjai: Dr. Mikola Bálint, Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke és Dr. Samu Antal, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnökségi tagja.

A kampány támogatói: Magángyógyszerészek Országos Szövetsége és a Roche Magyarország Kft. - Dr. Hodossy Lajos vett részt a sajtóeseményen. Szervező: Nero Solution Kft., Torjai Gábor, igazgató képviselte, aki egyben moderálta a sajtótájékoztatót.

Megtudtuk idén is a kampány legfontosabb célja a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérése. Felhívni ismételten a patikai munkára és a szolgáltatást igénybe vevő betegek érdekeire a figyelmet, illetve a feleket egymáshoz közelebb hozni minőségi fejlesztések által, amely az elégedettséget befolyásoló tényezők ismerete nélkül nem lehetséges.

A szavazatokért versenybe szállhat az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár, melyekre szavazni a www.kedvencpatikam.hu weboldalon, illetve a médiában található kérdőívek kitöltésével, és beküldésével lehet.

A kampány 2018. szeptember 30-ig tart, a szavazatokat ezen a napon még le lehet adni.

A szavazatok leadása anonim módon történik, így a résztvevőknek semmilyen személyes adatot nem kell közölniük. Új patika adatbázisban történő rögzítésére lehetőség van a www.kedvencpatikam.hu oldalon keresztül. A szavazatokat a médiában, illetve a patikákban is megtalálható szórólapokon keresztül, postai úton is leadhatják az érdeklődők.

A résztvevő patikák saját népszerűsítési kampányokat folytathatnak személyes megkeresések és közösségi lehetőség felhasználásával egyaránt a lehető legnagyobb ismertség elérése érdekében.

A kampány időtartama, a szavazatok leadási ideje 2018. szeptember 30-ig lehetséges.

A "Kedvenc Patikám" cím díjátadójára a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXVIII. Országos Kongresszusán kerül sor.

Videók a sajtótájékoztatóról:

Dr. Mikola Bálint és Dr. Samu Antal ... 1.

Roche Magyarország Kft. - Dr. Hodossy Lajos ... 2.

Nero Solution Kft., Torjai Gábor, igazgató ... 3.

Mi megtanultunk tojni, segítsenek kotkodálni ... 5.

Tudásátadás, megosztás ... 6.

Lesznek változások kérdeztük ... 7.

Lesz változtatási kérésük Kásler miniszter úr felé ... 8.

Gyógyszerészi munka, szerepvállalás ... 9.

Amerikai gyógyszerészek gyakorlata ... 10.

Dr. Samu Antal - 10-nél több gyógyszert nem szabad szedni ... 11.

Torjai Gábor - zárszó ... 12.

Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika
Kelt: 2018-06-29