IX. Országos Gyógyszertári Asszisztens Továbbképző Konferencia
2018. május 12-13. Budapest
Letölthető: Program - Jelentkezési lap

Kedves Szakasszisztens és Asszisztens Kollégák!
Tisztelt Gyógyszertárvezetők!

Ismét hangsúlyosabbá vált a gyógyszerellátás szerepe az egészségügyi ellátó rendszerben. Szaporodnak a feladatok, növekszik a felelősség. A lassan évtizedes hagyománnyá váló konferencia kiváló alkalmat ad arra, hogy felfrissítsük ismereteinket és megbeszéljük közös dolgainkat.

A résztvevők ízelítőt kapnak a kiemelt megbetegedési kórképekhez tartozó aktuális terápiákról, s egyeztetik a betegellátásban vállalt feladataikat. Már bőséges tapasztalatokat ad az EESZT működtetése, küszöbön az adatvédelmi kötelezettségek gyakorlati bevezetése (GDPR), és közelbe került az egyedi gyógyszer-azonosítás kérdése is. A tára mögött dolgozó szakszemélyzet valamennyi tagja meg kell, hogy ismerje, és részt kell, hogy vállaljon ezekből a feladatokból.

Eddig minden találkozónkon sikerült a közös gondolkodás, s úgy álltunk fel a konferencia végén, hogy jobban értjük egymást. Legyen ez így ebben az évben is. A rendezvény ezúttal Budapesten lesz. Több helyszínt is foglaltunk a programokhoz annak érdekében, hogy a jelentkezésekre figyelemmel megfelelő környezetet biztosítsunk a munkához. A MOSZ idén is átvállalja a regisztrációs díj egy részét annak érdekében, hogy minél szélesebb körű legyen a találkozó. Ezúttal nem foglalunk közös szálláshelyet a jelentkezőknek, de igény esetén irodánk készséggel nyújt segítséget a részvétellel összefüggő kérdésekben.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a IX. Országos Gyógyszertári Asszisztens Továbbképző Konferencia programjain, Budapesten!

Magángyógyszerészek Országos Szövetsége

Forrás: MOSZ Info
Kelt: 2018-04-05