GYOK XXVII. Hírek
2017. október 06-08.
Budapest, Bálna Kulturális Központ

Folyamatosan bővített tartalommal
GYOK XXVII. Hírek III.

Kedves Kolléganők és Kolléga Urak!

A személyi egyeztetéseket követően a véglegesítéshez közeledik a GYOK XXVII. programja. Bízunk abban, hogy minden résztvevő megtalálja az érdeklődésének megfelelő elemeket. Hiszen szó lesz szakmáról, hivatásról, szolgáltatásról, gyógyszerpiacról, e-egészségügyről, mindennapi aktuális teendőinkről. A program itt található.

Több, mint félszáz kiállítás és prezentáció teszi mozgalmassá a rendezvényt. Több fórum ad lehetőséget a párbeszédre, a konzultációra.

Kikapcsolódásra is nyílik alkalom, találkozhatunk Szulák Andival és Ungár Anikóval, szenzációs lesz a "Budapest by night" zenés hajóprogram.

Találkozunk október 06-08. között Budapesten a Bálnában.


GYOK XXVII. Hírek II.

Kedves Kolléganők és Kolléga Urak!

Azt már mindenki tudja, hogy 2015-től az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) látja el a gyógyszerészeti államigazgatási feladatokat, valamint egyes feladatok tekintetében egészségügyi államigazgatási szervként is kijelölték.

Ugyancsak ellátja a gyógyszer-felügyeleti hatósági, piacfelügyeleti hatósági, egészségügyi géntechnológiai hatósági, továbbá, adatgyűjtési, elemzési, értékelési, kutatási, szakértői és szakmai módszertani támogatási feladatokat is.

Az Intézet a gyógyszer-ellátással kapcsolatos hatósági feladatokat, a gyógyszertárak működésének és gyógyszerellátási tevékenységének ellenőrzését, koordinálását, felügyeletét, a megyei, illetve fővárosi tisztifőgyógyszerészek, tisztigyógyszerészek útján gyakorolja.

Számtalan olyan kapcsolódási pontunk van tehát, ami az Intézet és a gyógyszerésztársadalom közötti szálakat szorosra fonja.

Az ügyfélbarát, szolgáltató szakhatósági munkastílust jelzi, amikor az információs-, és tudásközpontot vezető Főigazgató Asszony és az Országos Tisztifőgyógyszerész személyes plenáris megnyilvánulásán túlmenően, az Intézet a GYOK XXVII alkalmával a kiállítói területen OGYÉI konzultációs standot is működtet.

Feltétlenül keresd fel a GYOK XXVII kiállítói területén az OGYÉI Konzultációs Pontját ahol személyes problémádat közvetlenül az illetékessel beszélheted meg!

Rövidesen közzé tesszük a Gyógyszerészek XXVII. Országos Kongresszusa Budapesten, a Bálna Kulturális Központban 2017. október 06-08. között meghirdetett tematikus programját.

Figyeld Híradásunkat a MOSZ Honlapján és hírleveleinkben!


GYOK XXVII. Hírek I.

Kedves Kolléganők és Kolléga Urak!

Akartok tájékozódni a gyógyszertárak aktuális teendőiről, gondjairól, amelyektől ma izzanak a telefonvonalak? Feltenni kérdéseiteket a szakértőknek és átbeszélni a lehetőségeket velük és egymással? Akkor jól döntöttetek, mert sok más mellett erre is lehetőség nyílik a Bálnában, a Duna partján, a Gyógyszerészek XXVII. Országos Kongresszusán.

Szakmáról, hivatásról, érdekérvényesítésről, szakhatósági kérdésekről, gyógyszerpiacról, e-receptről, informatikáról, jogkörnyezetről és számviteli kérdésekről egyaránt mód nyílik az információszerzésre és a konzultációra.

Változik a világ, de mi ne változzunk!
Vegyünk részt a szakma alakításában, formáljuk a jövőt!

Találkozhatsz érdekes személyiségekkel is. Emlékszel még Bogár László professzor úrra, akinek legutóbbi előadásán, Siófokon még a csilláron is lógtak? Kaló Zoltán professzor úrra, aki meghökkentően széles környezetben mutatja be az egészségügyi ellátás környezetét? Kiss István professzor úrra, aki közel száz, nekünk szóló előadásában készített fel minket a jövő gyógyszerészének szerepére? Győrfi Pál is lejön a TV képernyőről, hogy közvetlen stílusával segítse igen összetett szerepvállalásunkat.

Mindezek mellett a megszokott témakörökben, a már bevált szakértői arcokon túl újakkal is találkozni fogsz, hiszen generációt váltunk. A hazai mellett a nemzetközi szakmai környezetbe is kapunk betekintést. A nyár végéig közel félszáz kiállító foglalt helyet magának a velünk való találkozás igényével.

Ha tudni akarod mi vár még Rád, figyeld híreinket a rendezvényről a MOSZ www.moszinfo.eu honlapján, vagy direkt mailünkben. Folyamatosan tájékoztatunk a Kongresszus szereplőiről, várható eseményeiről!

A kikapcsolódásra is gondoltunk. A rendezvényhez közeli időpontokban lévő kulturális programajánlónkat a lap 28-29 oldalán találod. A Kongresszuson péntek este a helyszínen meglepetés program vár. Ha nem láttad még a kivilágított Budapestet hajóról, akkor velünk kell töltened a szombat estét is.

Találkozzunk a Bálnában október 6-7-8-án!
Tölts el egy informatív, kellemes hétvégét Budapesten!

Forrás: MOSZ Info
Kelt: 2017-09-04