Aktuális szakmapolitikai kérdések is szóba kerültek a Kedvenc Patikám 2017. sajtótájékoztatóján
Interjúk: Dr. Mike László, Dr. Mikola Bálint, Dr. Samu Antal, Dr. Hodossy Lajos, Torjai Gábor

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a „Kedvenc Patikám” kampány, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság, a Magyar Gyógyszerészi Kamara és a Roche Magyarország Kft. támogatásával.

A május 31-i sajtótájékoztatón, az Aria Hotel Budapestben további részleteket mondtak el a szakmai bizottság tagjai: Dr. Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke és Dr. Samu Antal, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége alelnöke. Megismerhettük Dr. Mike László, országos tisztifőgyógyszerész és Dr. Hodossy Lajos, a főtámogató Roche Magyarország Kft. képviselője véleményét is. A tájékoztatót Torjai Gábor, a Nero Solution Kft. ügyvezető igazgatója vezette.

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége - a Roche Magyarország Kft. támogatásával - hetedik alkalommal tette közzé felhívását a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére. A kampány legfontosabb célja a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérése. A kampányban felhívják a szervezők a figyelmet a patikai munkára, a szolgáltatást igénybe vevő betegek érdekeire. Igyekeznek a feleket egymáshoz közelebb hozni minőségi fejlesztések által, melyekre az elégedettséget befolyásoló tényezők ismerete nélkül nincs lehetőség.

A szavazatokért versenybe szállhat az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár. A kampány 2017. szeptember 30-ig tart, a szavazatokat ezen a napon még le lehet adni. A szavazatok leadása teljesen anonim módon történik, így a résztvevőknek semmilyen személyes adatot nem kell közölniük. A szavazatokat a médiában, illetve a patikákban is megtalálható szórólapokon keresztül, postai úton is leadhatják az érdeklődők. A résztvevő patikák saját népszerűsítési kampányokat folytathatnak személyes megkeresések és közösségi lehetőség felhasználásával egyaránt a lehető legnagyobb ismertség elérése érdekében.

A "Kedvenc Patikám" cím díjátadójára a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXVI. kongresszusán, 2017. október 7-én kerül sor.

Interjúk:

Kampányindító - Dr. Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége alelnöke

Kampányindító - Dr. Samu Antal, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége alelnöke

Kampányindító - Dr. Hodossy Lajos, a Roche Magyarország Kft. képviselője

Kampányindító - Torjai Gábor, a Nero Solution Kft. ügyvezető igazgatója

Kampányindító - Torjai Gábor: Hogyan lehet szavazni?

Kampányindító - Dr. Mike László országos tisztifőgyógyszerész

Gyógyszerellátás, rendelés, nyilvántartás rendszere? Hogyan oldották meg, hogy a budaörsi tűz ellenére sem volt fennakadás.

Együttműködés orvos és gyógyszerész között? Gyógyszerek hatása?

Elismerések, díjak a Gyógyszerészek XXVI. Országos Kongresszusán

Hogyan lehet kedvezményt adni, akciózni?

Forrás: MOSZ Info
Kelt: 2017-06-07