Amiért érdemes a MOSZ tagjának lenni
Csatlakozzon Szövetségünkhöz!

Új alapokra helyeződött a gyógyszerészet szerepe, hiszen a pandémia időszaka megmutatta: a betegek elsősorban hozzánk tudnak fordulni segítségért, mivel mi mindig elérhetőek vagyunk számukra. A telemedicina térhódításával egyre nagyobb szükség van a gyógyszerészek szakmai tudására. Mindezekből kiindulva újragondolhatjuk a gyógyszerészet jövőjét, amit csak közös erővel, közös érdekek mentén, egységes jövőképpel lehet elérni.

Szükséges, hogy ismerjük egymás véleményét, problémáit. Ezt segítendő, közös gondolkodásra buzdítunk mindenkit a gyógyszerésztársadalomban: találkozzunk szakmapolitikai és megyei rendezvényeinken, ahol az éppen aktuális információk mellett mindenkinek lehetősége van új kapcsolatokat kiépíteni a kollégákkal, a nagykereskedőkkel, a gyártókkal és az egyéb szakmai szervezetek képviselőivel. Megújulóban lévő, magas színvonalú kiállításaink is ennek a hátterét kívánják megteremteni.

Miért érdemes a MOSZ tagjává válni?

• Csatlakozva Szövetségünkhöz kedvezményes kongresszusi részvételre van lehetősége.

• A rendezvények során törekszünk arra, hogy a szakmai feltöltődés mellett – gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyeken járva – pihenésre, kulturális programokon való részvételre is nyíljon lehetőség.

• A fiatal gyógyszerészek számára a patikaműködtetéssel kapcsolatos továbbképzéseket szervezünk, amelyek során jogi, gazdasági és a marketinget érintő kérdésekkel foglalkozunk, ezzel is támogatva és biztatva őket az önálló gyógyszertárvezetésre.

• Konzultációs lehetőségeket teremtünk szakmai vezetőinkkel: a tiszti főgyógyszerészekkel, az EESZT illetékeseivel, a rendszergazdákkal.

• Odafigyelve a hallgatók és a fiatal gyógyszerészek vérfrissítő gondolataira, minden évben több alkalommal is lehetőséget biztosítunk számukra a rendezvényeinken való térítésmentes részvételre, amikor is meghallgatjuk a véleményüket és törekszünk a velük való szorosabb együttműködésre, hiszen ők a jövő generációja, akik később tevékenyen is részt vehetnek a gyógyszerészet mint hivatás fejlesztésében.

• Közvetlen kapcsolatban állunk az Unicredit Bankkal, akik patikavásárlásra fordítható és más kedvezményes hiteleket, valamint számlavezetési lehetőséget kínálnak a gyógyszerészek számára.

• Pályázatfigyelést végzünk, a patikaműködtetőket, gyógyszerészeket érdeklő kiírásokat honlapunkon, illetve hírlevélben tesszük közzé.

Töltse ki a letölthető belépési nyilatkozatot,
majd aláírva, beszkennelve küldje el e-mail címünkre:
info@magangyogyszereszek.hu

Várjuk tagjaink közé! Tegyünk együtt a gyógyszerészet jövőjéért!

Forrás: MOSZ Info
Kelt: 2022-01-01